27-11-10

26/11/2010

Als ik wat later moet beginnen werken, probeer ik er een gewoonte van te maken om na het ontbijt piano te spelen. Dan ben je nog fris en monter (of dat zou je dan toch moeten zijn) en kan je je goed concentreren.

Daarna nam ik eventjes de tijd om wat te bloggen. Ik moet trouwens nog heel wat blogs bijlezen ook, maar de tijd ontbreekt me vaak. Veel zin om nog vanalles te doen had ik daarna niet meer, maar daar was ik op voorzien. Daarom heb ik lekker wat muziek geluisterd en terwijl toch een kleine poging gedaan tot het opruimen van mijn kleren, want die hingen en lagen weer overal op stoelen en dergelijke.

Daarna ben ik gaan werken en ben er in geslaagd om alles op tijd rond te krijgen. Gelukkig, want 's avonds was er een wijndegustatie. Waar ik gelukkig niet heen moest. Ik hou wel eens van een glaasje wijn, maar na eentje heb ik meestal wel voldoende.

's Avonds lekker in mijn zetel geploft om nog wat te computeren en te lezen.

En toen... realiseerde ik me dat ik eigenlijk niet zo veel zin meer heb in dit blog. Vinden jullie dit nog leuk om te lezen? Aan het aantal bezoekers te zien niet. Zelf vind ik het eigenlijk ook een hele opgave om hier nog te schrijven. Ik plan het echt in en verplicht mezelf er toe, maar dat is eigenlijk niet de bedoeling natuurlijk. Bovendien zijn mijn dagen en hoe ik ze doorkom nu ook weer niet zo boeiend en speciaal.

Dus waarschijnlijk stopt dit blog binnenkort.

Wie nog wel zin heeft om mijn Tita-blog te lezen: daar heb ik nog wel heel veel zin in en inspiratie voor.

22:08 Gepost door Birsen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Heeey Birsen, ik kom hier trouw je postjes lezen hoor! Wel via mijn feedreader, en dan telt dat niet mee als 'bezoeker' op je blog dus wsl heb je meer lezers dan je denkt! Ik zou het alleszins jammer vinden als je stopt, maar als je het schrijven een opgave vindt en niet graag meer doet, dan moet je je tgo mij zeker niet verplicht voelen ;) Je Titablog volg ik ook!

groetjes!

Gepost door: LJ | 30-11-10

Hm, ik twijfel nog, hoor. Ik heb een paar dagen geen zin gehad om hier te schrijven, maar nu precies weer wel. ;)

Gepost door: Birsen | 30-11-10

De commentaren zijn gesloten.