25-11-10

24/11/2010

Na een veel te korte nacht (eigen schuld, dikke bult), toch op mijn voorgenomen uur opgestaan. Snel ontbeten, douchke genomen (zonder gestoord te worden vermits iedereen al de deur uit was) en mij achter de piano gezet. Ik krijg er trouwens hoe langer hoe meer plezier in, in dat piano spelen. Want doordat ik regelmatiger oefen, leer ik meer bij en ga ik sneller vooruit. En het gevoel om eindelijk een liedje foutloos en vlot te kunnen spelen, is onbeschrijflijk. Daar kan ik echt goed gezind van worden (correctie: nog beter gezind, want ik ben zelden slecht geluimd).

Nog gauw even geblogd, mijn haar gedroogd en gaan werken. Doordat het enorm druk was, kregen we onze leveringen maar niet uitgepakt. Niet leuk! Tandje bijgestoken dus en uiteindelijk is het op wat details na gelukt. En we hebben ons kostelijk geamuseerd want wij weten dat altijd aan het aangename te koppelen. Mijn collega en ik vinden het geweldig leuk om elkaar een "ambetant wijsje" aan de hand te doen. Zo eentje waar je niet van af geraakt. Dank zij mij is zij naar huis gegaan met "op een onbewoond ei-ei-eiland". Hihi!

Na het werk mijn fietske op naar een vriendin. Ongeveer één keer per maand spreken we af. Dan gaan we samen een hapje eten en kunnen we terwijl wat bijbabbelen. Deze keer was het gewoon bij haar thuis te doen. Vermits we geen van beiden graag koken, gingen we voor soep uit brik en tortellini met spaghettisaus uit een pot. Gemakkelijk en lekker. Sinds wij elke maand afspreken, hebben we eigenlijk een veel beter contact. Er zijn jaren geweest dat we mekaar maar 1 of 2 keer per jaar zagen. Dan wisten we die ene keer vaak niet eens wat zeggen, want we wisten niet meer van elkaar waar we mee bezig waren.

Helaas moest ik daarna nog door de gietende regen naar huis fietsen om dan thuis te komen en te horen te krijgen dat ons moeder mij wel had willen komen halen. Iets wat ze zelden doet, omdat ze vindt dat ik mijn plan moet kunnen trekken.

Door het gezellige avondje, maar vooral door mijn eigen schuld ben ik daarna toch weer veel te laat in mijn bed beland. Ik heb mijn lesje niet geleerd dus.

15:07 Gepost door Birsen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.