24-11-10

23/11/2010

Op dinsdag heb ik de maandagblues want dinsdag is mijn eerste werkdag van de week. Maar ik moet bekennen dat die blues tegenwoordig vaak wel meevallen, want ik moet niet al te vroeg beginnen met werken op dinsdag. Gisteren zelfs pas om 11u.

Dus dan konden we eerst nog van alles anders doen. Zoals piano spelen (en zo mijn voornemen om elke dag te spelen volhouden), oefenen voor de zangles en een beetje administratie doen.

Op het werk kreeg ik van een leverancier een doos in mijn handen geduwd waarvan de inhoud onmiddellijk in de koeling moest gezet worden. Toen ik die opendeed, bleek de inhoud één en al smurrie te zijn: één potje bleek stuk te zijn en al de rest hing mee onder. Verder hebben we eens goed kunnen aanvullen en zijn alle leveringen erin geraakt. Zo staat alles kraaknet voor de volgende dag.

Na het werk heb ik me naar het muziekatelier gehaast. Eigenlijk had ik om 18u30 al groepsles zang, maar vermits ik op dat uur pas gedaan had met werken, arriveerde ik dus iets later. Midden in een ontspanningsoefening. Waar ik na een spurt-fietstochtje eigenlijk niet zo voor in de moed was. Het hielp dan ook niet echt. Daarna gekke, soms best leuke, maar soms ook confronterende oefeningen gedaan. En dan het ergste van al: de rest van de groep vormt een publiek en 1 persoon moet op een neutrale manier binnenkomen, zich rustig voorstellen en op een neutrale manier terug buiten wandelen. Dat is echt verschrikkelijk moeilijk omdat je helemaal gestresseerd bent, vermits iedereen naar je kijkt. Bovendien komen op dat moment al je zenuwticjes boven. Grappig om naar te kijken, maar confronterend als je er zelf staat.

Ik was wel blij dat die groepsles wat vroeger dan gepland gedaan was, want ik had al sinds 14u 's middags barstende hoofdpijn. Gelukkig ontsnapte ik nog aan die ene persoon die zo graag met mij mee fietst omdat ze weet dat ik in haar straat woon. Die vrouw is licht mentaal gehandicapt en op zich is ze best lief, maar ik moet bekennen dat ik niet altijd zo goed om kan met haar gedrag (ze is ooit een keer met mij mee gefietst en heeft de hele rit luidop zitten boeren omdat ze last had van haar maag). En zeker niet als ik moe ben.

Daarna was het plan om nog eventjes te bloggen en dan nog wat in mijn bed te lezen zodat ik op tijd kon gaan slapen. Maar toen ben ik in de fout gegaan en ben nog beginnen computeren, waardoor het uiteindelijk 1 u was voor ik mijn licht uitdeed.

08:53 Gepost door Birsen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Ik heb op dinsdag de dinsdagblues, nog erger dan m'n maandagblues. Want op dinsdag, dan moet ik onmenselijk vroeg op het werk zijn voor een vergadering. Iemand met een ochtendaversie als ik, doe je daar écht geen plezier mee. Bleh, dinsdagen!

Gepost door: Femke | 24-11-10

De commentaren zijn gesloten.