22-11-10

21/11/2010

Zondag, uitslaapdag! Meestal arriveer ik dan tussen 9u30 en 10u beneden. Aangekleed, want mijn ouders vinden het niet kunnen dat je in je pyjama rondloopt, terwijl ik het stiekem heerlijk vind. Overigens was ik wel al rond 8u45 wakker. Een echte langslaper ben ik namelijk niet, maar ik kan er wel van genieten om nog een uurtje in mijn bed te liggen lezen. Lekker knus!

Ontbijt op zondag heeft één belangrijk ingrediënt: chocolade. En nu met de Sinterklaas-periode (die gelukkig bij denaldi al eind september begint, *grijns*) eten wij dus hopen chocolade-ventjes. Zalig! Een dag kan toch niet beter starten dan met chocolade, niet?

Na het ontbijt kreeg ik mijn eerste opdrachtjes. Ik moet toegeven dat ik het vaak niet leuk vind, om onmiddellijk aan het werk te worden gezet op zondag. Lange tijd liet ik die opdrachtjes dan maar wat aanmodderen of ik stelde ze uit. Maar nu merk ik, dat als ik ze onmiddellijk doe, ik er ook sneller vanaf ben en dat dat toch een fijner gevoel is. Dus onmiddellijk na het ontbijt een (gelukkig mini-)afwas gedaan. Daarna mijn onkosten van de voorbije week genoteerd (anders heb ik totaal geen idee hoeveel ik uitgeef op een maand en hou ik geen cent over).

Op het sorteren van een paar papieren na, kon ik de rest van de dag gewoon relaxen. Ik wou eigenlijk een film kijken, maar ben het uiteindelijk gewoon vergeten. Tussen mijn gepruts op internet door heb ik nog naar een week-aflevering van Ella gekeken. Wij hebben thuis geen kabel, dus ik kijk via Iwatch en ik vind het een heerlijk ontspannend programma. Ik heb ook nog een poging gedaan om een eind verder te raken in het boek dat ik aan het lezen was over Pascal Duquenne, de acteur met het Down-syndroom uit de film "Le huitième jour". Lang geleden dat ik trouwens die film heb gezien. Misschien moet ik hem maar eens uitlenen in de bibliotheek.

's Avonds genoten van "De Pappenheimers" en "Witse" en na nog even te hebben gelezen (dat boek moet woensdag naar de bibliotheek) mijn bedje in.

10:53 Gepost door Birsen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.