20-11-10

19/11/2010

Op vrijdag kan ik altijd een beetje langer slapen. Dan begin ik ten vroegste om 9 u 30 te werken. En iedereen is hier dan de deur al uit. Ik kan ongelooflijk genieten van die momenten alleen thuis 's morgens. Lekker rustig! Het is gewoon heerlijk om ongestoord te kunnen ontbijten met een boek naast mijn bord en daarna nog even te kunnen ontspannen voor ik de deur uit moet.

Gisteren was trouwens een heel vreemde werkdag. Het was veel drukker dan anders. Om 13 u zat mijn collega haar shift er op en ik heb nog serieus uit mijn pijp mogen komen om al het werk rond te krijgen. Helemaal gelukt is dat trouwens niet, maar dat was gelukkig niet onoverkomelijk. Die laatste restantjes kunnen de volgende dag nog wel gedaan worden.

In de loop van de dag begon trouwens mijn grote teen van mijn rechtervoet pijnlijk aan te voelen. Het hinderde mij niet echt in mijn werk, maar ik was mij er af en toe wel bewust van en hoopte dat hij niet ontstoken was.

's Avonds kreeg ik nog een telefoontje om vanavond (20/11/2010) te gaan babysitten. Daarom nam ik me voor om maar goed op tijd te gaan slapen. Na Thuis heb ik nog even geblogd, een beetje gelezen, wat muziek beluisterd en om 22 u 30 was ik al in dromenland.

17:28 Gepost door Birsen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.