18-11-10

17/11/2010

De vroege woensdag. Om half 8 beginnen werken dus. Met slaapogen en nog niet op volwaardig tempo. Wel vind ik het heerlijk om zo vroeg naar het werk te fietsen. Er is dan nog niet te veel volk op pad en ik heb de straten voor mij alleen.

De ochtend was zo druk gisteren dat we niets kregen uitgepakt. Constant stonden er klanten aan de toog of kwam er wel iemand iets vragen. Voor we het wisten was het middag.

Tijdens het eten van onze boterhammetjes hebben we ons geamuseerd met het kijken naar de eekhoorntjes die in de tuin van mijn werk van boom naar boom springen.

In de namiddag hebben we ons een kriek gelachen toen mijn collega ineens zei dat ze tegen haar dochter had gezegd dat als diens ongeboren kindje een meisje was, ze het maar Brittany-ke moest noemen. Zoals het dochtertje van Nancy in Thuis. En ze kon niet op de naam van den Eddy komen. Dus allé, ook het dochterke van "Slurfke" hè, zei ze, zoals Nancy Eddy noemt. En wij lagen dubbel van het lachen.

Een half uurtje later begon ze de vogelkesdans te zingen. En toen waren we weer vertrokken.

Om 16 u zat mijn werkdag erop. Jammer dat mijn etentje met een vriendin niet doorging. Ik had wel zin in een avondje bijbabbelen, maar dat zal dus voor volgende week zijn. Ik heb dan maar wat op mijn computer zitten prutsen gisterenavond.

11:20 Gepost door Birsen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

hey,

Hele toffe en herkenbare blog. Ik kijk al uit naar de volgende... :)

grtjs

Gepost door: Jûrgen | 18-11-10

De commentaren zijn gesloten.