18-11-10

14/11/2010

Op zondag slaap ik lekker uit. En daarna lees ik eerst lekker nog wat in mijn bed. Ik hou er namelijk van om rustig, op mijn eigen tempo aan de dag te beginnen. Zeker op zondag. Dus voor half 10 zie je me nooit.

Gelukkig had mijn moeder blijkbaar een goede dag. Na een uurtje opruimen, liet ze me begaan. En dus heb ik me geamuseerd met mijn boek, met mijn namenverzameling, met zingen, met een beetje pianospelen (veel te weinig), met leuke liedjes te zoeken op youtube,...

En kwestie van mezelf toch ook een beetje nuttig te maken, heb ik een mini-pogingkje gedaan om mijn laptopje een beetje te ordenen, maar ik werd algauw afgeleid.

's Avonds naar de Pappenheimers gekeken. Ik vind quizzen ontzettend leuk. Maar ik denk niet dat je me in zo'n studio zou moeten zetten. Thuis weet ik altijd wel redelijk wat antwoorden, maar ik vraag me af of ik onder die prestatiedruk nog wel zou presteren.

Aansluitend genoten we met het hele gezin van Witse. Eindelijk is hij er terug. Hoewel het niet meer zo goed is als in de beginjaren. Maar het is toch wel de enige moment van de week dat hier echt iedereen voor de tv zit. Met alleen een klein lampje aan, want zonder grote lamp is het veel spannender. En met een moeder en een zus die af en toe wegkruipen achter een kussen, of tussen hun vingers door gluren. Zalig!

10:47 Gepost door Birsen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.