18-11-10

12/11/2010

Ja lap, ik heb het een paar dagen zo druk gehad (en ben zo lui geweest) dat ik alweer een week achter sta. Effe een kort inhaalmanoeuvre dus.

Vrijdag een beetje kunnen uitslapen. Het deed deugd want momenteel ben ik al enkele maanden mijn slaapritme kwijt. Mijn werkrooster is veranderd en de vroeges en lates wisselen iets minder handig af voor mijn slaapritme. Bovendien ben ik niet zo'n held in op tijd in mijn bed kruipen. En op een vast uur opstaan doe ik ook al niet.

Uiteindelijk viel de vrijdag heel erg goed mee op het werk. Weliswaar niets uit te pakken want wegens de feestdag kwam de grote levering niet. Maar ik heb wel de helft van het magazijn kunnen aanvullen en als je constant bezig bent, vliegt de tijd.

's Avonds was ik alleen thuis. Per uitzondering heb ik nog eens naar Peter Live gekeken. De vorige seizoenen heb ik wel gevolgd, maar nu verkies ik vaak een boek. Het is best een leuk feelgood-programma, maar meestal vind ik maar de helft van de artiesten leuk en verveelt de rest me nogal. Maar ik was best wel ontroerd door het lied dat Free Souffriau zong voor Miguel Wiels. En hij was er duidelijk ook door aangedaan (gelukkig).

De rest van de avond heb ik dan nog maar wat zitten lezen. Again! Maar ik ben in een serieus dik boek bezig (Thomas Mann: De toverberg, 958 p's) en zou het toch wel graag uitkrijgen voor het terug naar de bibliotheek moet.

10:19 Gepost door Birsen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.