11-11-10

10/11/2010

Op tijd opgestaan om nog eventjes te kunnen lezen. Maar daarna moest ik me een beetje haasten om nog te kunnen ontbijten voor ik naar het werk vertrok. Mijn boek liet me weer eens niet gaan.

Vooraf had ik gedacht dat deze werkdag wel gauw zou voorbijvliegen. Want zo gaat dat meestal met een werkdag voor een extra verlofdagje. Maar deze keer had ik toch verkeerd gedacht. En ik was niet alleen, want mijn collega vond ook dat het lang duurde voor de dag om was. Op het laatste moment werd het dan toch weer net ietsje drukker, waardoor ik uiteindelijk pas na de sluit nog dingen ben beginnen op te ruimen die al moesten zijn weggeborgen. Een paar minuten moeten overwerken dus. Maar dat is geen ramp, want ik ben vaker te vroeg buiten dan te laat.

's Avonds mezelf nog maar even aan het opruimen gezet, kwestie van morgen niet meer te veel te doen te hebben en te kunnen genieten van dat extra vrije dagje. Maar ik heb er al gauw de brui aan gegeven: mijn boek lag weer eens te lonken. Wel ontzettend leuk nieuws gelezen op de smoelenboek: een vriendin is voor de 3e keer zwanger. Ik gun het haar van harte. Maar ergens ben ik ook een klein beetje (gezond) jaloers. Ik ben, door mijn namenliefhebberij, wel ontzettend benieuwd naar de naam van de nieuwe spruit, want grote broer en grote zus hebben al heel aparte namen. Maar het is helaas nog wachten tot juni 2011: nog even geduld dus.

21:40 Gepost door Birsen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.