30-08-10

Thuis

... nee, niet waar mijn Stella staat (die lust ik niet eens).

Oost west, thuis best? Nee, ook dat bedoel ik niet.

Nergens beter dan thuis? Ja en nee. Niet dat het thuis zo slecht is, hoor.

Maar wat ik bedoel is... *zingt*: Nergens beter dan "Thuis".

 

Gisterenavond werd de laatste aflevering van het vorige seizoen van "Thuis" nog eens herhaald en vanaf vanavond kan ik elke weekavond weer kijken naar mijn favoriete serie. De enige waar ik verslaafd aan ben.

 

Eigenlijk heb ik amper tv gekeken deze zomer (1 keer (een documentaire over een orka) op 3 maanden tijd), maar ik kijk nu toch wel uit naar gezellige tv-avondjes. En ik vrees dat lezen er dan wel wat bij zal inschieten (om het dan even over mijn jaarlijks leesschema te hebben: ik sta 3 boeken voor, jeuj!).

 

Kijken jullie ook naar hoe Frank en Simonneke ruzie maken? En zijn jullie ook benieuwd of Mo en Bianca en haar baby'tje de moordpoging overleefd hebben? Of zegt heel dat "Thuis-gedoe" u nikske?

 

liefs

Birsen

10:00 Gepost door Birsen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

Hey, neen , ik ben er niet fier op, maar ik kijk ook naar thuis en ik kijk er ook naar uit om vanavond de ontknoping te zien. Want ook ik heb deze zomer weinig tv gekeken! Hey ik kijk juist in je boekenlijst, heb je eigenlijk al eens een boek gelezen van Marcella Baete, is ook een beetje rauwe literatuur uit het leven gegrepen beetje zo in de trent van komt een vrouw bij de dokter! Maar je moet er van houden want ze schuwt geen onderwerp!
groetjes

Gepost door: christa | 30-08-10

Marcella Baete, de naam doet geen belletje rinkelen bij mij. Maar ik zet hem op mijn "to read"-lijstje. En ik kan wel wat hebben, hoor. Momenteel ben ik een boek aan het lezen over een jonge vrouw met een hersentumor (een roman, geen waargebeurd verhaal).

Gepost door: Birsen | 30-08-10

Hééé ik had hier ook een commentaar gepost over Thuis, mja tis precies verdwenen. Hoedanook Het boek Dahlia heb ik onlangs nog gelezen, dat is zo zwart, lachen en huilen tegelijk soms.

Gepost door: LJ | 31-08-10

Die reactie is hier dan inderdaad niet toegekomen. En Het boek Dahlia is inderdaad nogal hard soms. Maar het leest als een trein en is helemaal mijn ding.

Gepost door: Birsen | 31-08-10

De commentaren zijn gesloten.