19-08-10

Geradbraakt

Oef, de eerste werkdagen beginnen hun tol te eisen: spierpijn tot en met. Het lijkt net alsof mijn benen constant worden uitgerokken. Dat heb je natuurlijk als je een hele dag moet rechtstaan. Ik ben ook tot de conclusie gekomen dat mijn schoenen waar ik mee ga werken ECHT NIET ok zijn. Ik begin te vermoeden dat ze eigenlijk een maatje te klein zijn en ze zijn volgens mij ook te smal voor mijn voeten (die nogal aan de brede kant zijn): een deel van mijn voet ligt niet op de zool (of hoe moet ik dat omschrijven?). Bovendien zijn het sportsloefkes en die geven niet voldoende steun. De solden zijn al gedaan, zeker?

Na het werk was ik ook nog eens zo zot om een uur te stappen om mijn mama haar stalen ros te gaan halen bij de fietsenmaker. Ik had ook met de bus kunnen gaan, maar dan moest ik 20 minuten wachten en daar had ik geen zin.

En tot mijn grote spijt MOET ik vanavond echt nog vanalles doen om het huis hier spic en span te krijgen. Maar ik denk toch dat ik vroeg in mijn bedje ga kruipen en morgen gewoon héél vroeg (6 u) ga opstaan om dan nog het één en ander te doen. Na een goede nachtrust zal het (hopelijk) veel beter gaan, niet?

 

liefs

Birsen

20:05 Gepost door Birsen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Nog veel succes met de schoonmaak, en als je eenmaal betere schoenen hebt gaat het werken eens zo goed!

Gepost door: LJ | 20-08-10

De commentaren zijn gesloten.