16-08-10

't Is weer voorbij

Helaas: mijn vakantie zit erop! Ik kon het eerlijk gezegd wel gewoon worden: wat langer in mijn bed blijven liggen, de rust, boeken verslinden, bijbabbelen,... Het wordt een zware dobber morgen om terug te gaan werken. Ik had een heleboel activiteiten op mijn lijstje staan om te doen tijdens mijn vakantie, maar helaas heb ik er niet veel waargemaakt:

- een dagje naar zee en naar de Nijntje-tentoonstelling in Blankenberge
> Ik ben wel degelijk aan zee geraakt, maar omdat het een impulsieve en vooral late beslissing was, ben ik alleen in Oostende geraakt. Die Nijntje-tentoonstelling heb ik dus aan mijn neus voorbij zien gaan.

- een dagje Brugge
> Ook daar ben ik niet geraakt.

- een dagje Hasselt
> Idem.

- afspreken met vriendinnen
> Ik heb heel wat terrasjes gedaan met vriendinnen en ben schandalig veel "ietske gaan eten". Niet goed voor mijne portemonnee, maar wel héél gezellig en fijn.

- mij door mijn stapel "gekocht maar nog niet gelezen"-boeken worstelen
> Na 2 dagen stond ik al in de bibliotheek en daar ben ik zowat om de 5 dagen eens binnengesprongen voor een nieuwe voorraad. Nee, ik heb niet IMMENS veel boeken gelezen, hoor. Maar zodra ik er 2 uit had, ging ik er al weer 2 halen. Kwestie van nooit zonder te komen zitten, hé. En eigenlijk heb ik het zelfs NOG erger gemaakt, want ik heb ook 4 nieuwe boeken gekocht. Ik heb uiteindelijk 6 boeken gelezen op die 3 weken. Nogal weinig voor mijn doen, maar ja, ik ben niet veel thuis geweest want ik zat altijd op terraskes. ;)

- mijn dwarsfluit nog eens ter hand nemen
> Ik moet bekennen dat ik er zelfs niet aan gedacht heb en nu compleet uit de lucht kom gevallen dat ik dat op mijn lijstje had gezet. Oeps!

- zingen
> Zangoefeningen heb ik ook niet echt gedaan, maar ik heb wel veel met de radio meegezongen en ben op zoek geweest in mijn cd-collectie naar toffe liedjes om het volgende schooljaar te kunnen zingen in de lessen.

- fietstochtjes maken
> Verder dan 6 kilometer van huis ben ik met mijn fiets niet geraakt. En ik ben er na 1 week ook al in geslaagd om platte band te rijden. Maar zowel mijn fiets als die van mijn moeder moesten sowieso naar de fietsenmaker en ik heb een week met mijn moeder hare fiets rond gereden. Die is een beetje te hoog voor mij, dus daar ging ik geen kilometerslange fietstochten mee maken. Maar ik vind het wel zonde dat ik niet in Bath en Roosendaal ben geraakt. Maar ja, ik zat WEER op een terraske, hè.

- een stapel gekregen video's bekijken
> Ik heb 1 keer mijnen tv aangehad: vorige donderdag om naar Koppen te kijken over de orka Luna in Canada. Verder heb ik wat dvd's gekeken op mijn laptop: veel gemakkelijker dan video's.

- een poging doen tot touwtjespringen
> Ik ben er zelfs nog niet in geslaagd om naar de winkel te rijden om een springtouw te KOPEN. Laat staan dat ik gesprongen heb.

- concertjes meepikken
> Ik heb een half uurtje naar School Is Cool staan luisteren en daar is het eerlijk gezegd bij gebleven.

 

In mijn voornemens ben ik dus niet echt geslaagd, maar ik heb me wel super geamuseerd. Wanneer is het terug vakantie? ;)

 

liefs

Birsen

21:44 Gepost door Birsen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Je hebt genoten van je vrije tijd, da's het belangrijkste. Alleen jammer inderdaad dat 't zo snel voorbij is altijd!

Gepost door: LJ | 17-08-10

De commentaren zijn gesloten.