10-08-10

Apate: update

Bij het beginnen strijken van mijn kleedje liep het mis: één van de linten was blijkbaar gelost in het wasmachine. Vermits ik niet kan naaien en ik ook niet kon verwachten dat iemand dat stante pede even wou komen aannaaien, heb ik dan maar een andere tenue gezocht: een rokje en een t-shirt die ik ook nog wel ok vond.

Ik had me ook voorgenomen om goed op tijd te vertrekken zodat ik eerst arriveerde en op haar moest wachten in plaats van haar te moeten zoeken. Maar last minute besefte ik plots dat ik vergeten was van mijn was uit het wasmachine te halen. Die moest dus nog snel worden opgehangen.

Uiteindelijk was ik dus iets later ter plaatse dan ik gepland had, maar bleek zij ruim vertraging te hebben. Ik was dus alsnog eerst. Eventjes werd ik heel zenuwachtig, maar uiteindelijk heb ik toch een kwartier zitten lezen in het boek dat ik had meegenomen (om een klein beetje te doen uitschijnen dat die hele afspraak me niet echt erg interesseerde ;) ).

Toen ze er dan was, hebben we eigenlijk gewoon wat gebabbeld over wat we de voorbije jaren hebben gedaan, sinds we elkaar niet meer gezien hebben. Op een gegeven moment zei ze dat ze eigenlijk niet meer wist wat er gebeurd was, waardoor we geen contact meer hadden. Ik heb daar eigenlijk amper op gereageerd. Het feit dat ze het niet meer weet wil volgens mij zeggen dat ze haar daden niet belangrijk genoeg vond om mij te kwetsen. Maar ik had geen zin om haar dat te zeggen. Na een kleine 2 u vond ik het welletjes geweest en heb ik gezegd dat ik naar huis ging omdat ik hoofdpijn had, wat geen leugentje was maar niet de hoofdreden.

Zij heeft duidelijk laten aanvoelen dat ze zin heeft om nog eens af te spreken. Maar ik heb daar eigenlijk totaal geen behoefte aan. Uit wat zij vertelde over waar ze nu in haar vrije tijd mee bezig is, maak ik op dat onze interesses totaal niet meer hetzelfde zijn. Ze vroeg trouwens ook totaal niet naar wat ik in mijn vrije tijd deed, was vooral over zichzelf bezig. Maar dat kon me eigenlijk niets schelen.

Ik besefte al gauw dat ik haar totaal niet mis en dat ik niet echt behoefte heb aan haar vriendschap. Dus misschien spreken we ooit nog wel eens af, maar het zal zeker niet binnenkort zijn, zoals zij voorstelde.

 

liefs

Birsen

 

08:54 Gepost door Birsen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.