04-08-10

Lekker impulsief

Gisteren had ik een middagje gepland samen met een ex-collegaatje: iets gaan drinken en terwijl gezellig bijbabbelen. Maar vermits zij alleen haar kindjes opvoedt, hadden we ons uitstapje gepland in een kindvriendelijke gelegenheid met een leuke, grote speeltuin. Ik had er echt zin in.

Maar om 9u45 ging de telefoon. Mijn ex-collegaatje. Om te zeggen dat het de warmste en zonnigste dag van de week ging worden. Of ik het dan niet leuker vond om naar de zee te gaan. Dus... u raadt het al zeker... wij naar de zee. Eerst met de fiets naar de bushalte, dan een stukje met de bus, dan overstappen op de tram en dan eindelijk op de trein. De kindjes zelf wisten van niets. "Wij gaan naar de "koekestad"", zeiden ze vrolijk. Pas toen we al op de trein zaten en ze per ongeluk in mama's boodschappentas keken en daar emmertjes en schepjes in vonden, kregen ze door dat we helemaal niet naar de "koekestad" gingen.

Uiteindelijk waren we pas om 15 u op het strand. Het strand van Oostende. De kids hebben putten gemaakt op het strand, gedold in het water en wij hebben bijgebabbeld en roddelboekskes gelezen en genoten van de zon. En 's avonds zijn we nog een hapje gaan eten.

En dan de terugreis... 3 u onderweg met 2 pagadders (van 4 en 6) die vol indrukken zitten. Vol actie. Die zin hebben om spelletjes te spelen. Die zo'n treinrit veel te lang vinden duren. En die nog helemaal NIET moe zijn. En dat terwijl ge zelf STEENDOOD, STIKKAPOT en POMPAF zijt.

Het was ontzettend vermoeiend maar ook ontzettend gezellig. Lekker impulsief dus.

 

Liefs

Birsen

14:06 Gepost door Birsen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.