29-07-10

Zalig babysit-avondje

Gisterenavond heb ik echt ongelooflijk genoten van mijn babysit-avondje. Niet dat ik daar anders geen plezier in heb, maar gisterenavond spande echt de kroon. Mijn buren hebben een tweeling en als ik daar ga babysitten, heb ik dus telkens 2 jongetjes van 3,5 om mee te ravotten, te entertainen, gekke bekken te trekken en te giechelen. Maar gisterenavond was mijn ene buurjongetje uit logeren bij zijn bomma en moest ik dus maar op eentje passen. En het was zalig!

Niet dat ik mijn andere buurjongetje niet leuk vind, of niet dat ik hen samen niet leuk vind. Nee, hoor. Het zijn echt schatten. Maar omdat hij maar alleen was gisterenavond, moest hij mijn aandacht niet delen met zijn broertje. En daar genoot hij zichtbaar van. Bovendien vond ik het zelf ook wel eens fijn om mijn aandacht niet te moeten verdelen, maar compleet te kunnen focussen op 1 kind.

Ik heb hem dan maar eens goed in de watten gelegd en ben er eigenlijk veel meer mee bezig geweest dan wanneer ze met 2 zijn. En toch was ik minder moe dan anders, toen ik hem in zijn bedje had gelegd.

Zo mogen er nog meerdere babysit-avondjes volgen. En misschien heb ik de volgende keer zijn broertje wel eens alleen. Ik weet nu al dat dat een compleet andere (veel rustigere) maar even leuke avond gaat worden.

En binnen enkele maandjes word het nog veel fijner want dan worden die 2 deugnieten... GROTE BROERS! Ze wachten vol ongeduld op hun broertje/zusje.

 

liefs

Birsen

12:35 Gepost door Birsen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.