23-05-10

Happy me

't Is echt mijn week, deze week. De zon schijnt én ik krijg complimentjes. En dat is altijd fijn.

Zo hoorde ik van mijn mama dat een vriendin van haar (die ik niet ken) bij mij op de winkel was geweest. En dat ik haar bediend had. En dat ik zo spontaan, vrolijk, vriendelijk en tof was geweest. En dat het echt een plezier was geweest om door mij bediend te worden.

De volgende dag sta ik even een babbeltje te doen met iemand die ik ken van zien. Over dat ik zangles volg. Waarop die mens zijn moeder reageert dat ze het al aan mijn stem hoorde dat ik zong. Dat ik een zangerige stem heb. Ik heb er even mijn bedenkingen bij. Ik denk bij mezelf dat ze zomaar iets zegt om vriendelijk te zijn. Maar achteraf hoor ik van iemand anders dat die vrouw zelf ook zingt. En dat het dus welgemeend was.

Een dag later krijg ik van een vaste klant te horen dat ik echt wel een zonneke ben. Dat ik zo'n zonnige persoonlijkheid ben. "Gij zijt nu eens altijd goed gezind als ik hier binnen kom." Het doet me goed.

Twee dagen later stapt diezelfde klant weer de winkel binnen. Ik zag hem al van zijn fiets stappen en leg daarom zijn bestelling al klaar. "Het is toch een schatteke, hè", zegt hij tegen mijn collega. Waarop mijn smile nog groter wordt.

Zalig, complimentjes krijgen. Niet?

 

liefs

Birsen

14:13 Gepost door Birsen in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Complimentjes... ... héél zalig!
Toeval wil dat ik er ook net iets over gepost heb.
Fijne zondag Birsen!
Groetjes,

Gepost door: Elle | 23-05-10

Idd heel leuk om complimentjes te krijgen! Zo te lezen doe je je werk graag! Geniet nog van het mooie weer.

Gepost door: LJ | 23-05-10

Complimentjes krijgen doet inderdaad altijd goed! En eigenlijk moeten vrienden en partners dat tegen elkaar veel meer doen dan tegenwoordig.

Ik hecht ook wel veel belang aan de vriendelijke service in een winkel. Of in een interimbureau, de consulenten hebben daarin een enorm verschil...

Gepost door: Bart | 24-05-10

De commentaren zijn gesloten.