10-02-10

Lente, please!

Ik voel me een stuk beter: op tijd in mijn bedje kruipen en een beetje langer kunnen slapen deden deugd.

Maar...

Deze morgen stond ik op en ... Aargh! Er ligt WEERAL SNEEUW! Echt, ik ben die sneeuw meer dan beu. De eerste keer deze winter vond ik het wel gezellig. Toen liet ik mijn fiets gewoon thuis staan en trok te voet naar het werk, een wandeling van een half uur. Dat was best te doen, zeker met mijn mp3-spelertje op en dromend van een witte kerst. Maar na een paar dagen en na een paar keer ergens te laat te arriveren door die sneeuw, vond ik het wel voldoende.

De 2e keer hoefde het voor mij al niet meer. Ik vertikte het toen zelfs al om te voet te gaan werken en nam gewoon een andere route naar het werk.

En nu heb ik echt even een haat-gevoel tegenover die sneeuw. Pas op, het woord "haten" komt normaal gezien niet in mijn woordenboek voor. Maar dit vind ik toch echt niet grappig meer. Moeder natuur mag zich dringend eens een keertje beginnen te herpakken.

Zo stilaan mogen er toch wel groene blaadjes beginnen te komen aan de bomen en krokusjes in het gras. En de zon mag voorzichtig warme straaltjes beginnen strooien, zo van die straaltjes waarvoor je even buiten gaat staan om ze op je rug te kunnen voelen.

Ja, ik droom echt al van de lente.

 

liefs

Birsen

08:01 Gepost door Birsen in Algemeen | Permalink | Commentaren (7) |  Facebook |

Commentaren

Groot gelijk, ik wil ook lente!!!! Stomme sneeuw! En ook groot gelijk da je naar Skynetblogs bent verhuisd, Wordpress mag dan mooier ogen, Skynetblogs is een stuk gebruiksvriendelijker. Wat betreft de Blufboekenlijst, die staat ni op mijn blog maar k zal m doormailen!!

Gepost door: LJ | 10-02-10

Ja Birsen, De lente, ik had me voorgenomen de winter, de sneeuw, de kou uit mijn hoofd te bannen maar vandaag hè, was't weer puin. Ik wil wel meedromen met en over de lente, vooral de kleuren, die mis ik inmiddels zo!

Gepost door: Danique | 10-02-10

Hoewel ik meer een zomermens ben, kan ik de kou vrij goed verdragen en hou ik van sneeuw, zolang er rond kerstmis maar geen ligt. Al moet ik zeggen dat ik het niet erg zou vinden als de lente volgende week zou beginnen.

Gepost door: xy | 10-02-10

;-) Ik wil ook ZON!!! ;-)

Groetjes

Gepost door: Sam | 11-02-10

Ik wil ook lente! En nog liever zomer!
Groetjes,

Gepost door: Elle | 11-02-10

Ik heb het gehad met de sneeuw...Ik haat het. De angst die ik moet doorstaan elke dag omdat M. naar Oost Vlaanderen moet voor zijn werk. Telkens weer een stukje doodgaan... Volgend jaar kopen we winterbanden!
Menen jullie dat nu van skynetblogs? Ik heb mijn andere blogje bij wordpress en ik moet zeggen ik vind wordpress dan weer veel gebruiksvriendelijker :)

Gepost door: Alice | 12-02-10

Ik ben een absolute sneeuwfan, ik was heel erg euforisch toen er voor het eerst sneeuw lag. Ik hou enorm van het gevoel van verse sneeuw onder je voeten, ik hou van het uitzicht... Maar ook voor mij zijn er grenzen :p. Zeker sinds ik in januari in mijn loopgips door de sneeuw naar een mondeling examen moest... Wist je dat dikke kousen niet sneeuwdicht zijn? :p

Gepost door: Ladybird | 24-02-10

De commentaren zijn gesloten.