07-02-10

Working 9 to 5...

Tot eind augustus werkte ik in een supermarkt: werk dat ik graag deed, maar ik had een verschrikkelijke bazin. Eigenlijk heb ik me daar bijna anderhalf jaar laten pesten door haar waardoor ik me ontzettend slecht voelde. Ik had regelmatig huilbuien en kwam 6 kg bij omdat ik vreetbuien kreeg. Maar ik liet me niet doen en uiteindelijk heeft zij me ontslagen omdat ik zelf niet weg ging. Op emotioneel gebied was dat een grote opluchting voor mij.

Daarna heb ik 3 maanden thuisgezeten want werk zoeken in deze tijden van crisis is geen sinecure. Maar uiteindelijk kwam er toch iets uit de bus….

Momenteel werk ik een dikke 2 maanden in een kleine supermarkt, een familiezaak, met een heel fijne sfeer. Ik voel me er echt goed en dat is te merken aan de weegschaal, want ondertussen telt die al 4 kg minder. Wel moet ik nog een beetje een slaapritme vinden want mijn uren wisselen veel meer dan bij mijn vorige job: ik moet vaak de ene dag laat beginnen en de volgende heel vroeg. Maar dat zijn maar kleine minpuntjes. Het belangrijkste is dat het goed aanvoelt en misschien is binnenkort de tijd dan wel rijp voor een nieuwe grote stap in mijn leven…

 

liefs

Birsen

21:47 Gepost door Birsen in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Werken is een pak leuker/minder erg als de sfeer goed is. En als je je werk graag doet, is het - volgens een goede vriend van mij - niet "echt werk".

Gepost door: xy | 08-02-10

Gelukkig dat de sfeer dan nu goed is hè. Werk, of een andere bezigheid is natuurlijk erg belangrijk in het leven, ik studeer maar werk erbij in een boetiekje waar de sfeer ook zeer goed is, anders zou'k dat niet kunnen.

Gepost door: Danique | 08-02-10

De commentaren zijn gesloten.