07-02-10

What's in a name

Ik ben Birsen, 26 en single, maar dat laatste was vast al duidelijk geworden in de titel van mijn blogje. Dit blogje zal overigens niet alleen maar gaan over het feit dat ik single ben. Stel je voor dat ik dan morgen (wishfull thinking!) plots iemand tegenkom, dan heeft dit blogje helemaal geen zin meer en valt er hier niets meer te schrijven. Nee, dit blogje gaat over van alles: mijn ditjes en datjes, mijn ergernissen, de dingen die mij gelukkig maken,…

Maar laat ik me eerst maar even verder voorstellen.

Mijn naam is Birsen, een nickname uiteraard. Ooit de telenovelle “Emma” gezien op één? Wel, het personage Birsen daarin, vond ik een straffe madame en meestal als je iemand sympathiek vind, ga je die naam ook mooi vinden. Vandaar dus Birsen.

Verder ben ik niet zo’n meisje met erg uitgebreide en opvallende hobby’s. Ik hou het meestal nogal rustig. Zo ben ik een enorme boekenwurm en pik ik graag een filmpje mee. Of ik tokkel wat op mijn laptopje of kruip met een dekentje voor de tv. Iets luidruchtiger is mijn zangmicrobe: zingen is echt mijn uitlaatklep en vind ik gewoonweg ZALIG! En ik trek ook wel graag naar een concertje of zo, alleen komt het er veel te weinig van. Net zoals eens iets te gaan drinken met een stel vriend(inn)en. Maar dat komt dan ook vaak door het feit dat ik als single nogal veel vriendinnen heb die wel een partner hebben en soms zelfs al kindjes en dat maakt het niet zo gemakkelijk om af te spreken. Vergeet ik hier bijna nog te vermelden dat ik heel graag schrijf, maar daar zal ik binnenkort nog eens uitgebreid over uitweiden. En mijn meest vreemde hobby is waarschijnlijk dat ik voornamen verzamel. Voornamen, ja. Ik zie je al denken. Maar ook daarover volgt later zeker en vast meer.

Voor nu ga ik het hier even bij laten. Ik heb namelijk ook nog een job (je raadt het al: ook daarover later meer) en het wordt zo langzamerhand tijd om te vertrekken. In ieder geval heel fijn dat je hier komt lezen.

 

liefs

Birsen

 

21:00 Gepost door Birsen in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.